1.Controlul Temperaturii
2.Aerisirea
3.Umiditatea
4.Izolatia
5.Absenta mirosurilor
6.Absenta vibratiilor
CONTROLUL TEMPERATURII
Temperatura de pastrare a vinului recomandata de oenologi se situeaza între 10 si 12°C
Combinele pentru vinuri cu o temperatura (pastrare si invechire a vinului)
Combinele pentru vinuri cu trei temperaturi (pastrare si invechire + racire + chambrare
Combinele pentru vinuri multitemperatura (servirea vinurilor, pentru profesionişti în restaurante)
AERISIREA
Aerul este reîmprospatat şi recirculat permanent în interiorul combinei (ca într-o crama naturala) cu ajutorul ventilatoarelor lente.
UMIDITATEA
IZOLATIA
Izolarea este perfecta graţie spumei poliuretanice injectata sub presiune în pereţi şi în
uşa .
ABSENTA MIROSURILOR
Nici un miros nu va putea patrunde în combina graţie aerarii.
ABSENTA VIBRATIILOR
Compresoarele utilizate sunt compresoare ermetice raspunzând criteriilor combinelor pentru vin, pt ca declanşatorul lent evita toate vibraţiile când compresorul se pune în mişcare sau se opreşte. În plus, acestea sunt montate pe sisteme antivibraţie cu dublu efect.